A Putnoki Helyi Választási Iroda Vezetőjének 2/2024. (IV. 04.) számú közleménye

A Putnoki Helyi Választási Iroda Vezetőjeként a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 307/E. § (1) bekezdése és a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 9. § (1) és (3) bekezdései alapján az alábbi
tovább >> 


ÉRTESÍTÉS VEGYSZERES GYOMIRTÁSRÓL

Ezúton értesítjük, hogy az Önkormányzat illetékességi területén a MÁV Zrt. Miskolc Pályavasúti Területi Igazgatóság tájékoztatása szerint Putnok, Dubicsány település területéhez tartozó állomások, megállóhelyek és vonalszakaszok vegyszeres gyomirtását kezdik meg.
tovább >> 


Ebzárlat és legeltetési tilalom

Dubicsány, Putnok települések közigazgatási területére 2024. április 1. és 2024. április 22. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendelek el a következők szerint:
tovább >> 


Hirdetmény

A „BURSA HUNGARICA” felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójára településünkön
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ IGAZGATÁSI SZÜNETRŐL

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 48/2023.(XI.22.) határozatával a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatalánál 2023. december 27. napjától 2024. január 1. napjáig igazgatási szünetet rendelt el.
tovább >> 


MEGHíVÓ KÖZMEGHALLGATÁSRA

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő—testülete 2023. november 22-én ( szerda) 16:30 órától közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívja Dubicsány község lakosságát
tovább >> 


Tájékoztató

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszer 2024. évi pályázati fordulójában a pályázatok beadási határideje 2023.11.07. napjára módosul.
tovább >> 


Putnok Helyi Választási Iroda Vezetőjének 2/2023. (X. 27.) számú határozata

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2024. évi általános választásán Dubicsány Község Önkormányzata Képviselő-testülete megválasztandó tagjainak számát 4 főben állapítom meg.
tovább >> 


Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024

Dubicsány Község Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójához.
tovább >> 


KSH - Miből élünk?


tovább >> 


ÁLLÁSHIRDETÉS

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres.
tovább >> 


Beiskolázási támogatás

Dubicsány Község Önkormányzata felhívja a Tisztelt Lakosok figyelmét, hogy a települési támogatás megállapításának, kifizetésének és folyósításának szabályairól szóló 9/2022. (VII.26.) önkormányzati rendelet 8. §-a alapján beiskolázási támogatás címen az Önkormányzat pénzbeli támogatást biztosít azon személyeknek, akik a háztartásukban köznevelési, vagy közoktatási intézménybe járó gyermeket nevelnek, valamint az egy főre jutó havi jövedelmük nem haladja meg a szociális vetítési alap 800%-át - jelenleg a 228.000.-Ft/ fő - értékhatárt.
tovább >> 


TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük Dubicsány Község lakosságát, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2023. augusztus 10. napján, napnyugta utáni órákban.
tovább >> 


TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Putnoki Közös Önkormányzat Hivatal műszaki ügyintézője Tóth Andrea, valamint szociális és gyermekvédelmi ügyintézője Simon Éva Tünde 2023. május 17. napjától minden héten szerdán 09:00 órától -11:00 óráig ügyfélfogadást tart Dubicsány Község Polgármesteri Hivatal épületében.
tovább >> 


Felhívás

Az Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület logó tervező pályázatot hirdet.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ A FÚRT ÉS ÁSOTT KUTAK BEJELENTÉSÉRÉRŐL

Amennyiben engedély nélkül fúrt, vert vagy ásott kúttal rendelkezik, úgy annak a fennmaradási engedélyét a 1995. évi LVII. törvény szerint, utólagosan 2023. december 31-ig bírságmentesen kérelmezheti.
tovább >> 


Lakossági tájékoztató

Putnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendjét 2023. március 1. napjával az alábbiakban határozza meg:
tovább >> 


Meghívó


tovább >> 


Ebek kötelező veszettség elleni védőoltása - Dubicsány

Minden 3 hónapos kort betöltött ebet chippel kell megjelölni és kötelező veszettség elleni védőoltásban kell részesíteni, majd évente a veszettség elleni oltást ismételni kell! Védőoltás csak chippel megjelölt ebnek adható!
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ IGAZGATÁSI SZÜNETRŐL

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 47/2022.(XI.24.) határozatával a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatalánál 2022. december 22. napjától 2023. január 3. napjáig (8 nap) igazgatási szünetet rendelt el.
tovább >> 


Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt dubicsányi lakosokat, hogy az energiaválság miatt, a fűtési szezonban, a rezsiköltségek csökkentése érdekében Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete a következő intézkedésekről döntött.
tovább >> 


A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK HELYES HASZNÁLATA TÉLEN

A fagyok beköszöntével az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.
tovább >> 


HASZNOS TÉLI TUDNIVALÓK

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit. Az ÉRV. Zrt. felhívja a figyelmet a vízvezetékek és az ivóvízmérők fagy elleni védelmének fontosságára, amely a belső hálózaton a Felhasználók feladata. A megrongálódott ivóvízmérő javításának, pótlásának, szerelésének, hitelesítésének költségeit a Felhasználó köteles a szolgáltatónak megtéríteni. Fokozott elővigyázatossággal a károk és a bosszúságok elkerülhetőek. Hogyan?
tovább >> 


Meghívó


tovább >> 


A november 1-jei ünnephez kapcsolódó hulladékszállítási és nyitvatartási rend

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékszállítás rendje 2022. október 31-én és 2022. november 1-jén nem változik. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.
tovább >> 


Lakossági Tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal meghosszabbította a Népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát 2022.10.19. 10:00-ig
tovább >> 


MEGHÍVÓ

tovább >> 
Tájékoztató a lakossági barnakőszén felméréssel kapcsolatban

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.
tovább >> 


Lakossági tájékoztató a családi fogyasztói közösségekre vonatkozó kedvezmények igénybevételével kapcsolatos hatósági bizonyítvány kiadásáról

Az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások meghatározásáról szóló 259/2022. (VII. 21.) Korm. rendelet 2022. szeptember 10-étől hatályos 7/A. §-a megteremtette annak a lehetőségét, hogy a többgenerációs családi házban élő családok is rezsicsökkentett áron kapjanak gázt. A kedvezményt azok a családi fogyasztói közösségek is igénybe vehetik, akik olyan – társasháznak vagy lakásszövetkezetnek nem minősülő – családi házban, ikerházban, osztatlan közös tulajdonú ingatlanban stb. élnek, ahol legfeljebb négy egymástól elkülönülő (azaz önálló) lakás rendeltetési egység található, de csak egy közös gázórával rendelkezik.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ földi szúnyoggyérítésről

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2022. augusztus 3. (szerda), napnyugta utáni órákban.
tovább >> 


HŐSÉGRIADÓ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos asszony az ország egész területére vonatkozóan a III. fokú hőségriasztást adott ki 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 00:00 órától kezdődően 2022. augusztus 6-án (szombat) 24:00 óráig.
tovább >> 


MEGHÍVÓ

tovább >> 
MEGHÍVÓ

tovább >> 
MEGHÍVÓ

tovább >> 
HIRDETMÉNY

Dubicsány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 7/2021.(IX.16.) önkormányzati rendelettel döntött a szociális barnakőszén támogatáshoz való csatlakozásról.
tovább >> 


MEGHÍVÓ

tovább >> 
TÁJÉKOZTATÓ - beiskolázási támogatás igényléséhez

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-Testülete a 2021. évi költségvetés terhére a 2021-2022-es tanévben az óvodai, általános és középiskolai tanulmányokat folytató diákokat beiskolázási támogatásban részesíti.
tovább >> 


Dubicsányi falunap

tovább >> 
Dubicsányi falunap

tovább >> 
2021.08.20.

tovább >> 
Tisztelt Lakosság!

Településünk ügyfélszolgálata a korábbi rend szerint működik.
tovább >> 


Lakossági tájékoztatás

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. július 26. napjától a háziorvosi rendelés a korábbi rendelési rendszernek megfelelően ismételten megkezdi működését településünkön.
tovább >> 


Lakossági tájékoztatás

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az orvosi rendelés időtartama alatt csak vizsgálat, valamint sürgősségi ellátás van!
tovább >> 


Tájékoztató

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2021. évi költségvetés terhére a 2020/2021-es tanévben jó vagy jeles eredményt elért tanulókat jutalmazza.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁIÉKOZTATÓ A KARÁCSONYI TÁMOGATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Tájékoztatjuk Dubicsány Község lakosait, hogy az Önkormányzat Képviselő-testülete eredményes gazdálkodásának köszönhetően karácsonyi támogatásról döntött valamennyi Dubicsányban életvitelszerűen lakó, ott bejelentett lakó-vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére
tovább >> 


POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI KÖZLEMÉNY!

Tisztelt dubicsányi lakosok!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.03.) Korm. rendelet 1.§-ában elrendeltek alapján veszélyhelyzet került kihirdetésre, amely alapján a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdésében foglaltak értelmében a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja. Ennek megfelelően képviselő-testületi ülés megtartására lehetőség nincs.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk Dubicsány község lakosságát, hogy a SARS-CoV-2 koronavírus-világjárványra tekintettel a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel.
tovább >> 


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ a magánkúttal (fúrt/ásott kúttal) rendelkező felhasználók számára

Felhívom a magánkúttal (fúrt/ásott kúttal) rendelkező és a magánkutak vizét használó lakosok figyelmét (különösen, ha a kút szennyvíz eredetű szennyezésnek van kitéve), hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása szerint javasolt a víz fertőtlenítése vagy forralása fogyasztás előtt, különösen a COVID-19 vírus által okozott járvány időszaka alatt.
tovább >> 


71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet a kijárási korlátozásról

A Kormány

az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


tovább >> 
ÉRV - CSATORNAHASZNÁLATI KISOKOS

Az ÉRV. Zrt. a minél magasabb színvonalú szolgáltatás elérése érdekében az alábbi tájékoztatást nyújtja a közműves szennyvízelvezető rendszer rendeltetésszerű használatának szabályairól, annak érdekében, hogy a szolgáltatást Ön is mindenkor problémamentesen vehesse igénybe.
tovább >> 


Változások a borsod megyei hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban

Határozatlan ideig felfüggesztésre kerül a lomtalanítás és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található hulladékudvarok zárva tartanak.
tovább >> 


PUTNOKI JÁRÁSI HIVATAL - FELHÍVÁS

A koronavírus-fertőzés miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a kormányhivatalok és járási/kerületi hivatalok a következő módon korlátozzák ügyfélfogadásukat:
tovább >> 


BMH tájékoztató

A koronavírus magyarországi terjedésével összefüggésben

BMH tájékoztató
tovább >> 


ÉRV ZRT Felhívás!

A koronavírus magyarországi terjedésével összefüggésben


tovább >> 


Polgármesteri közlemény!

Tisztelt Lakosság!

A koronavírus humánjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel mai napon az alábbi tájékoztatót teszem közzé:


tovább >> 


Koronavírussal kapcsolatos információk

Gyógyszerkiváltás menete
Eljárásrend a 2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban

tovább >> 
Toborzó


tovább >> 
Dubicsány Község Önkormányzata a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Dubicsány Község Önkormányzata falugondnokmunkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

tovább >> 


MEGHÍVÓ - Közmeghallgatásra

kozmeghallg.pdf
tovább >> 


Választási információ jelöltállításhoz

ajanlasok.pdf
tovább >> 


Közlemény

kozlemeny.pdf
tovább >> 


Dubicsányi Falunap - 2019

tovább >> 
Sajóivánka - Rimavská Sobota 400kV-os távvezeték magyarországi szakaszának létesítésére és működésére kiadott környezetvédelmi engedély módosítása

mavir-20190227.pdf
tovább >> 


A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK HELYES HASZNÁLATA TÉLEN

A fagyok beköszöntével az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.
tovább >> 


HASZNOS TÉLI TUDNIVALÓK

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit. Az ÉRV. Zrt. felhívja a figyelmet a vízvezetékek és az ivóvízmérők fagy elleni védelmének fontosságára, amely a belső hálózaton a Felhasználók feladata. A megrongálódott ivóvízmérő javításának, pótlásának, szerelésének, hitelesítésének költségeit a Felhasználó köteles a szolgáltatónak megtéríteni. Fokozott elővigyázatossággal a károk és a bosszúságok elkerülhetőek. Hogyan?
tovább >> 


Hirdetmény

MAVIR1.pdf

MAVIR.pdf

közlemény.pdf
tovább >> 


A kidobott fenyőfák gyűjtése
Tájékoztatom Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák gyűjtését 2019. január 7-től február 8-ig a vegyes hulladék gyűjtési napján végzi.
tovább >> 
Hulledék elszállítási rend 2019

hulladeknaptár.pdf
tovább >> 


Tájékoztatás matricás hulladékgyűjtő edényzet-azonosítás bevezetéséről

Megtekint
tovább >> 


Meghívó Képviselő-Testületi Ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. november 22-én (csütörtök) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart,, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


KÖZMEGHALLGATÁS

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 29-én (hétfő) 16:00 órától Közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: Dubicsány, Faluház
tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. augusztus 22-én (szerda) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Felhívás!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Dubicsány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017/2018. tanévben jó vagy jeles eredményt elért tanulókat jutalomban részesíti.
tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. június 11-én (hétfő) 15.30 órától Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.
tovább >> 


Dubicsányi Falunap


tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 07-én (hétfő) 15.30 órától Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom
tovább >> 


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatom, hogy 2018. január 1-jétől megyénkben a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat, valamint a lakossági és közületi ügyfélszolgálatok működtetését, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (rövidített nevén: BMH Nonprofit Kft.) látja el.
tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

MEGHÍVÓ

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete
2018. március 06-án (kedd) 15.30 órától
Rendkívüli Képviselő–testületi ülést tart,
melyre tisztelettel meghívom.

tovább >> 


Meghívó Rendkívüli Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 19-én (szerda) 15.00 órától Rendkívüli képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Meghívó Képviselő – testületi ülésre

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 13-án (szerda) 15.30 órától Képviselő – testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: ÖNKORMÁNYZAT hivatali helyisége
tovább >> 


Meghívó közmeghallgatásra

Dubicsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 13-án (szerda) 16.30 órától közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívja. Az ülés helye: Dubicsány, Faluház
tovább >> 


Vágányzári információ

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. december 10-től 2018. február 25-ig a Kaba – Hajdúszoboszló állomások között végzett pályakarbantartási munkák, illetve InterCity vonathoz történő csatlakozás biztosítása miatt a hirdetményben szereplő 5429 sz. vonat módosított menetrend szerint, korábban közlekedik.
tovább >> 


A TELEPÜLÉSI KÖZKIFOLYÓK (KÖZKUTAK) HELYES HASZNÁLATA TÉLEN

A fagyok beköszöntével az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.
tovább >> 


Hasznos téli tudnivalók

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?
tovább >>